Warme wintersjaal haken

Warme winter sjaal Rico Creative Wool

Haak je eigen warme wintersjaal.

De zomer is voorbij, de dagen worden kouder, en daarom is het weer tijd om je eigen heerlijk warme wintersjaal te haken.

 Deze prachtige sjaal is gehaakt met Rico Creative Wool Degrade Super 6 en een haaknaald dike van 5.0 mm. Rico Creative Wool is een zacht en dun garen gemaakt van acryl en wol met een mooi kleurverloop. Deze prachtige bollen zijn ideaal voor het breien van een sjaal of omslagdoek.

De aanbevolen haaknaald voor dit garen is haaknaald 4.0 maar voor deze sjaal is het juist mooi om met een grotere haaknaald te haken zodat je haakwerk lekker soepel valt.

Ik haak altijd met de KnitPro Waves. De KnitPro Waves zijn hoogwaardige aluminium haaknaalden met een gekleurde softgrip handvat. Het handvat is aan beide zijden afgeplat wat zorgt voor een fijne ligging in de hand. De KnitPro waves haaknaald zorgt door zijn ergonomische vorm dat de spieren in je handen worden ontlast.

 Het patroon is eenvoudig. De sjaal is gehaakt met de granietsteek of weefsteek. De granietsteek is een makkelijke steek met een heel mooi resultaat. Lees mijn artikel: ‘Hoe haak je de gratietsteek’ over de granietsteek mocht deze nog onbekend zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *