Over mij

Het gezicht achter 't Wolpunt

Hoi allemaal, ik ben Gerlon Prenger, en eigenaresse van ’t Wolpunt een wolwinkel in Vroomshoop. Via een traject van eerst gast en later gastvrouw bij het Creatief Café, is ’t Wolpunt al sinds 2015 een feit.

 In januari 2015 heb ik een herseninfarct gehad en ben aan beide ogen voor de helft mijn zicht kwijt en daarom mocht ik een half jaar niet autorijden. Gelukkig had ik in die tijd al een hobby: haken.

Bij toeval kwam ik langs de stoffenwinkel MoiMi en ben daar maar eens naar binnen gegaan. Op dat moment was er net Creatief Café en daar ben ik aangeschoven. Zo ben ik er ingerold door een aantal keren per week naar het creatief café te gaan. Na een poosje was er behoefte aan een nieuwe gastvrouw en leek dit mij het perfecte moment om mijn hobby te delen met anderen.

Gerlon-Prenger 't Wolpunt

Kort daarna begonnen Emmie (eigenaresse van atelier MoiMi) en ik te brainstormen dat het toch wel erg mooi zou zijn om tevens wol/katoen en aanverwante artikelen in de winkel te gaan verkopen, omdat daar steeds meer vraag naar was.

Ik ben destijds begonnen met een klein assortiment maar ondertussen is dit na al die jaren uitgegroeid tot een uitgebreid assortiment van verschillende soorten garens o.a. van Scheepjes, Durable en Rico, en handwerkartikelen. En elke week komen er weer nieuwe artikelen bij.

Door de unieke samenwerking tussen ’t Wolpunt en MoiMi is het mogelijk om gezamenlijk een uitgebreid assortiment aan wol/katoen producten en accessoires aan te bieden. Hiernaast door de combinatie van expertise kunnen wij altijd wel een antwoord geven op je vraag!

En zo is mijn droom om ooit een eigen winkel te hebben toch mooi uitgekomen. En wat is er nu mooier om van je hobby je beroep te maken!