Lancering nieuwe website

Nieuwe website! 

Nu is het dan ook zeker tijd voor een nieuwe website waarbij de hoop is dat de klantenkring als maar groter wordt. De website is gebouwd door Amir El Bakh, eigenaar van Digitize Online media solutions.

Via deze weg wil ik Amir nogmaals bedanken voor het goede werk dat hij heeft verricht in het bouwen, maar ook bij het mee denken tijdens het ontwikkelen van de nieuwe website.

Dit is zeker een enorme verbetering van de website en ik ben er dan ook heel erg blij mee.

Enkele verbeteringen ten opzichte van de oude website zijn de kleine bolletjes zodat je in één opslag kunt zien welke kleuren er zijn.

Oude website 't Wolpunt
Oude website ‘t Wolpunt

Tevens staat nu alles op grootte en niet alles meer door elkaar heen; dus de haaknaalden en breinaalden beginnend b.v. bij 2 mm en oplopend in grootte.

Het is de bedoeling om geregeld een nieuw blog te plaatsen met allerlei onderwerpen. Heb je een leuk idee voor een blog, mail het mij gerust door. Of wil je graag jou creatieve kennis en ervaringen delen, neem contact met mij op en misschien ben jij wel de schrijver van de volgende post.

Tevens worden er ook binnenkort nieuwsbrieven verzonden met allerlei nieuwe producten en een korting die alleen op de website geldt en niet in de winkel.

Heb je nog vragen en/of opmerkingen welke de website kunnen verbeteren of aanpassen stel ze gerust. Neem contact met mij op via de verschillende kanalen weergegeven op de contact pagina.

Al met al dus een enorme verbetering waar ik heel blij mee ben.

Nieuwe website 't Wolpunt
Nieuwe website ‘t Wolpunt