Creatief Cafe

Het creatief Café

“Het creatief café te Vroomshoop is een ontmoetingsplek om samen met anderen creatief bezig te zijn”.

Zo stond het destijds in de krant, en dat geldt nog steeds zo. Voorop staat de gezelligheid en het maken van een praatje met de andere gasten. Je leert van elkaar en krijgt van de aanwezige mensen advies of aanwijzingen. De samenstelling van elke groep is weer anders.

U kunt er terecht om te haken, breien, naaien enz., alles waar u op dat moment zin aan hebt. De bezoekers van het creatief café worden altijd begeleid door één van de aanwezige gastvrouwen.

Het voordeel is dat u uw eigen materialen en/of machine mee kunt nemen; u bent dus niet verplicht om te werken met materialen uit de winkel. Zo wordt de drempel om mee te doen een stuk lager.

Creatief café Vroomshoop

Het creatief café wordt gehouden op dinsdagmorgen- en middag, dondermorgen- en middag en vrijdagmorgen. De tijden zijn ’s morgens van 9.30-12.00 uur en ’s middags van 12.30-15.00 uur.

Opgeven vooraf is niet nodig, er zitten dus geen verplichtingen aan vast. Mensen die bijvoorbeeld maar een paar keer per jaar willen komen zijn ook van harte welkom.  Je kunt gewoon deelnemen wanneer u het uitkomt. Sinds kort hebben we een facebooksite Creatief Café Vroomshoop. Hierop worden allerlei leuke projecten met elkaar gedeeld. Neem gerust een kijkje en laat je inspireren door wat anderen maken.

De kosten per dagdeel zijn € 2.50,-. Tevens is er strippenkaart te koop voor € 10,- . Hiermee kunt u 5x deelnemen aan het creatief café.

Voor vragen kunt je gebruik maken van Facebook Messenger rechts onderin het scherm, mail of bel gerust naar:

’t Wolpunt: info@wolpunt.nl / 06-13045622

Atelier MoiMi: moi.mi@hotmail.com / 06-18159527